Inge Hoefkens - Tine Van de Weyer

ADVOCAAT INGE HOEFKENS

Advocaat Geel Inge Hoefkens

ADVOCAAT TINE VAN DE WEYER

ADVOCAAT TINE VAN DE WEYER

ADVOCAAT INGE HOEFKENS

Advocaat Lille Tine Van de Weyer

ADVOCAAT INGE HOEFKENS

Inge HOEFKENS studeerde in 2016 af als master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen met een specialisatie in het algemeen privaatrecht, ondernemingsrecht en strafrecht.
 
In 2017 is zij toegetreden tot de balie Turnhout en vervoegde een kempisch kantoor waar zij zich voornamelijk bezig hield met aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht.

Gedurende twee jaar was Inge HOEFKENS tevens actief als bestuurslid van de Conferentie Jonge Balie Antwerpen, afdeling Turnhout.
 
Zij was finaliste van de Pleitwedstrijd Ridder René Victor 2019.
 
Sinds juli 2020 is Inge HOEFKENS erkend bemiddelaar in familiale zaken en sinds 2022 treedt zij op als professioneel bewindvoerder.

Inge HOEFKENS is zowel actief in het kantoor in Lille als in het kantoor in Geel. Ze is ook beschikbaar voor een online consultatie.

ADVOCAAT TINE VAN DE WEYER

Tine VAN DE WEYER studeerde in 2015 af als master in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven met specialisatie in het algemeen privaatrecht en het strafrecht.Zij voltooide in 2016 een bijkomende masteropleiding in het notariaat aan de Katholieke Universiteit Leuven.
 
In 2017 is Tine VAN DE WEYER toegetreden tot de balie Turnhout en vervoegde een kempisch kantoor waar zij zich voornamelijk bezig hield met personen- en familierecht, en familiaal vermogensrecht.

Zij was finaliste van de Pleitwedstrijd Ridder René Victor 2019.

Sinds 2022 treedt Tine VAN DE WEYER op als professioneel bewindvoerder.

Tine VAN DE WEYER is zowel actief in het kantoor in Lille als in het kantoor in Geel. Ze is ook beschikbaar voor een online consultatie.